UPDATE 28 April 2021!
Vanaf 28 April 13:00 is het mogelijk om weer zonder afspraak bij ons langs te komen in de showroom. U dient zich wel aan de 1,5m te houden, mondkapje op.

Update 30-3-2020
Door de enorme drukte in heel Nederland bij online webshops is het momenteel ook een uitdaging voor PostNL. Zij doen er alles aan om de sortingen en bezorging zo soepel mogelijk te laten verlopen. U dient rekening te houden met een eventuele vertraging van 1 - 2 dagen.

Update 25-03-2020
Momenteel vinden er via PostNL vertraagde leveringen plaats naar België. Houdt u rekening met 1 - 2 dagen extra verzendtijd.


Corona / Covid-19 Status

Beste klant,

In verband met het Coronavirus (Covid-19) en de ontwikkelingen hieromtrent informeren wij u graag over de gang van zaken bij Behanguitverkoop.nl. Ten eerste willen wij u graag mededelen dat wij volledig operationeel (winkels + online webshops) zijn en dat er geen noemenswaardige vertragingen in uw orders zullen zijn. Wel hebben wij passende maatregelen genomen uit voorzorg voor onze collega’s en omgeving.

 Medewerkers in onze showrooms & magazijn werken volgens de strikte richtlijnen en protocollen betreft hygiëne. We zorgen voor een minimale afstand van 1.5 meter.

 Wij verzoeken u zoveel mogelijk contactloos te betalen in onze winkels. 

 PostNL heeft zijn afleverprocedure aangepast conform het advies van het RIVM, hierover leest u meer hieronder. 

PostNL Bezorging

Contactloos bezorgen
Momenteel worden pakketten niet meer overhandigd. De bezorger houdt 1,5 meter afstand van de ontvanger. De bezorger belt aan en zet de zending op de grond klaar, hij of zij wacht op afstand tot de ontvanger deze in ontvangst neemt. Bij nat weer zal de bezorger aanbellen en de zending in de hand houden. Zodra de ontvanger opendoet vraagt de bezorger om afstand te nemen en zet hij of zij de zending over de drempel en droog binnen. 

De PostNL bezorger tekent na toestemming van de ontvanger voor ontvangst door de laatste 3 tekens van de legitimatie te noteren.

Houdt u deze pagina in de gaten voor nieuwe updates omtrent eventuele veranderingen. Er kunnen van dag op dag veranderingen plaatsvinden. Heeft u reeds een bestelling geplaatst, dan houden wij u verder uiteraard ook op de hoogte per mail.

met vriendelijke groet,

Behanguitverkoop Team